150 Lifehackingtips

Wie wordt niet dagelijks overspoeld door allerlei soorten informatie. Hoe kunt u er nu voor zorgen dat u overzicht houdt en voorkomt dat u gaat lijden aan informatiestress? De kunst is de informatie op te sporen, te organiseren, te filteren en te delen. Dat is waar lifehacking over gaat, over meer doen, in minder tijd op een leukere en slimmere manier. Tijd overhouden om te creëren en u te richten op zaken die u echt belangrijk vindt. Lifehacking wordt daarbij geïnspireerd door het boek ‘Getting Things Done’ van David Allen. Een handige en complete manier om prettig en efficiënt te werken zonder stress.

Voor wie is dit boek bedoeld? Voor iedereen die in zijn werk gebruik maakt van een computer, maar geen idee heeft hoe je met een kleine inspanning een hoop dagelijkse taken veel makkelijker voor elkaar krijgt. Voor iedereen die veel op het web werkt, maar nog nooit van RSS gehoord heeft. En voor mensen die de schoonheid van een slimme vondst kunnen waarderen, en er hun voordeel mee doen.

Op lifehacking.nl schrijft een team lifehackers over deze vondsten, en dragen de lezers bij in onze zoektocht naar slimme hacks in deze wereld.

Om het jullie makkelijk te maken, volgen hier een aantal antwoorden.

Ja, dit is de intro van het nieuwste boek over lifehacking:
150 Lifehackingtips, om slimmer en efficiënter te werken

Ja, het is de update van het vorige boek 100 Lifehackingtips, om prettiger en efficiënter te werken (nog steeds gratis te downloaden)

Ja, Bert Verdonck heeft ook een lifehack in dit boek geschreven.

Ja, Bert schrijft af en toe ook op lifehacking.nl

Ja, je kan het boek “150 Lifehackingtips” ook bij mij bestellen.

Ja, het staat op #1 bij managementboek.nl

Ja, je krijgt dit boek in april 2010 GRATIS bij bestelling van een of meer boeken uit een speciale actie met Van Duuren Management. Meer informatie over deze speciale actie vindt je hier.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: